Veelgestelde vragen

Wij van Keukeneiland proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn in onze communicatie tijdens uw bezoek aan onze website en webshop. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u vragen heeft of dat er onduidelijkheden zijn omtrent onze producten.

Daarom hebben wij voor u een speciale pagina gemaakt waarin we proberen iedere vraag te voorzien van een passend antwoord. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Staat u vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Keukeneiland inspireert u op het gebied van keukens, o.a. door de vele prachtige opstellingen in onze showrooms. Onze keukenadviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien. Ook kunt u enkele keukens bekijken op onze inspiratiepagina.

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook bestaat de mogelijkheid om een  3D keukenontwerp te laten maken zodat u een goed beeld krijgt van hoe de keuken in uw woning eruit gaat zien. Het is handig om hiervoor een afspraak te maken in een van onze showrooms zodat wij alle tijd voor u hebben.

Onze keukenadviseurs zijn specialisten in persoonlijk advies. Wanneer u een goed beeld hebt van uw nieuwe keuken maken zij een 3D tekening van de keuken. In een 3D tekening kunnen zij zelfs een deel van de woon- of eetkamer meenemen zodat u precies kunt zien hoe de keuken in uw woning eruit gaat zien.

Als u nog niet weet wanneer uw nieuwe keuken geleverd moet worden, bijvoorbeeld als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht, dan kunt u uw keuken op afroep kopen. Dit houdt in dat wij contact houden totdat de datum bekend is.

Dat is geen probleem. U kunt uw nieuwe keuken nog aanpassen totdat de keuken bij de fabrikant besteld is. Neem hiervoor contact met ons op.

Wanneer uw keuken geleverd wordt is afhankelijk van de keuken die u kiest. Er is veel mogelijk als u uw keuken snel nodig heeft. Informeer hiernaar bij uw keukenadviseur. Wij streven naar een levertijd van 6 t/m 8 weken.

Bij het overeenkomen van de order voor uw nieuwe keuken hanteren wij een aanbetalings percentage van 30%, tenzij anders overeengekomen. Het resterende bedrag betaald u in de week voor levering.

Neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden service erg belangrijk. Een goede nazorg hoort hier ook bij!

Meer weten over keukens?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op