Moderne keukens Ermelo

Een moderne keuken is een minimalistische keuken met een strakke vormgeving. Moderne keukens worden veelal verkocht in wit, zwart en aardetinten, maar er zijn ook eigentijdse keukens met frisse, felle kleuren. Bent u op zoek naar een eigentijdse en moderne keuken met een exclusieve look? Een keuken waarin strakke lijnen de boventoon voeren en waar kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk een echte liefhebber van moderne keukens. Wilt u meer weten over onze keukens? Neem gerust contact met ons op. Of neem een kijkje in onze showroom (Eendenparkweg 3, 3852 LC Ermelo). Laat u goed informeren over de mogelijkheden en verrassende opstellingen! Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomkeuken!

Keuken inspiratie

Moderne keukens | Keukeneiland
Moderne keukens | Keukeneiland
Keukens | Keukeneiland
Moderne keukens | Keukeneiland
Moderne keukens | Keukeneiland

Soorten moderne keukens

Wij van Keukeneiland durven te zeggen dat moderne en strakke keukens een van onze specialiteiten is. Op basis van onze keukenkennis is er een uiterst kwalitatieve collectie ontstaan van moderne keukens, waarbij elke keuken verrassend anders is. Wij van Keukeneiland hebben een groot aanbod aan moderne keukens. Zo hebben wij de hoogglans keukens of design keukens met een vooruitstrevende bijzondere vormgeving. Bij Keukeneiland kunt uw uw droomkeuken volledig naar uw wensen en eisen samenstellen. U kunt een keuze maken uit het werkblad, de keuken kasten, fronten en handgrepen. De mogelijkheden in moderne keukens is eindeloos! Een keuken die voldoet aan al uw wensen en eisen is bij ons eenvoudig samen te stellen!

Hedendaagse materialen in onze keukens

Wij van Keukeneiland verkopen uitsluitend keukens met de beste ontwerpen. Onze ontwerpen bieden u als eigenaar comfortabel keukenplezier. Een moderne keuken kenmerkt zich door een evenwichtige en symmetrische uitstraling. Strakke lijnen en grote lades waarvan de handgrepen veelal weggelaten of niet zichtbaar zijn. Een groot voordeel aan een moderne keuken is het feit dat de keuken de ruimte in uw huis vergroot. Een moderne keuken is in staat om dit effect te bereiken, doordat zo’n keuken geen tierelantijntjes heeft zoals bijvoorbeeld een landelijke keuken.  

De meest voorkomende materialen bij moderne keukens zijn roestvrijstaal (rvs), kunststof, chroom, metaal en glas. Deze moderne materialen geven de keuken een professionele uitstraling.

Bezoek onze showroom met moderne keukens

Bent u geïnspireerd door de moderne keukens op onze pagina? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Ermelo ( Eendenparkweg 3, 3852 LC). Onze keukenadviseurs geven u vrijblijvend advies en laten u graag al onze mogelijkheden zien. Wij zorgen ervoor dat uw droomkeuken volledig aansluit op uw eigen smaak en ideeën. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ideale keukenindeling en de juiste samenstelling van keukenbladen, laden, kastjes en apparatuur. Voor elke smaak, voor elke type woning en voor elk budget bent u bij Keukeneiland aan het juiste adres! Ontdek de wereld van de moderne keukens van Keukeneiland!

Moderne keuken uitzoeken? Kom lans in onze showroom!