Ontdek uw keukenstijl

Houdt u van landelijk, modern of gaat u voor een luxe design? Bij Keukeneiland vindt u alle keukenstijlen. Er is dus voor ieder wat wils. Kiest u voor een L-opstelling of gaat u voor een kookeiland? Wij combineren net zo lang totdat u tevreden bent. Kortom, bij Keukeneiland is alles mogelijk. Laat u verwonderen door ons ruime aanbod! 

Misschien heeft u nog geen duidelijke voorkeur voor bijvoorbeeld een moderne of landelijke keuken. Dat is niet vreemd. Veel mensen vinden meerdere keukenstijlen mooi. Het oriëntatieproces is hierbij erg belangrijk en wij van Keukeneiland helpen u hier graag bij. Met de volgende aandachtspunten komt u een heel eind:

Let op de stijl van uw woning, denk na over het onderhoud, durf te combineren, bedenk wat past bij uw leefpatroon en volg uw smaak en uw gevoel.

Landelijke keuken


Keukens kopen | Keukeneiland

Houdt u van nostalgisch en knus? Dan zijn de landelijke keukens van Keukeneiland echt iets voor u. Een gezellige boerderijstijl vol natuurlijke materialen. De knusse keuken om in te leven.

Moderne keuken


Moderne keukens | Keukeneiland

Wilt u graag wat rust en symmetrie in uw keuken? Dan is een moderne keuken echt een aanrader. Deze keukens zijn meestal greeploos en hebben een strakke belijning en gladde afwerking.

Design keuken


Keukens | Keukeneiland

Houdt u van strakke lijnen, luxe en eenvoud? Dan bent u waarschijnlijk een liefhebber van design keukens. De specialisten van Keukeneiland zijn altijd op de hoogte van de laatste trends.

De keukens van Keukeneiland

Keukeneiland biedt een grote variatie keukens aan. Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende stijlen, maten en opstellingen. Wij maken uw keuken geheel op maat en geven graag advies met betrekking tot apparatuur en bijbehorende merken. Op die manier werken we samen aan uw droomkeuken! Genieten vanaf het begin: dat is waar wij van Keukeneiland voor staan! Bekijk hieronder enkele keukens die wij aanbieden. De keukens die wij tentoonstellen dienen ter inspiratie en zijn slecht een greep uit ons brede assortiment.

Keukens | Keukeneiland
Keukens | Keukeneiland
Keukens | Keukeneiland
Keukens | Keukeneiland
Landelijke keukens | Keukeneiland

Kwalitatieve keukens vindt u bij Keukeneiland

Een keuken is vaak de favoriete ruimte in een huis. Er worden heerlijke gerechten bereidt, men brengt er tijd door met het gezin of men geniet er van gezellig avonden met vrienden en familie. Het kiezen van een nieuwe keuken is daarom vaak erg lastig. Als keukenexperts zien we graag dat u uitkomt bij een keuken die perfect past bij al uw wensen en eisen. Daarom leiden wij u stap voor stap door het keuzeproces met nuttige informatie en handige tips.

Meer weten over keukens?

Wij voorzien u van passend advies.

Wil u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0341 768 990. U mag natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.