Keukenopstelling voor iedere ruimte

Probeer het maximale uit uw keukenruimte te halen. Onze keukenopstellingen bestaan uit verschillende types. De keukenopstellingen die wij aanbieden zijn onder te verdelen in de Hoekkeukens, de Eilandkeukens, de U-keukens, de Rechtekeukens, de Parallel keukens en de G-keukens. U kunt de indeling van al onze keukenopstellingen geheel naar eigen wens samenstellen met één van onze adviseurs. Op die manier bent u verzekerd van een mooie en functionele keuken. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Hoekkeukens


Wilt u uw beschikbare ruimte maximaal benutten? Dan bent u waarschijnlijk een liefhebber van een hoekkeuken. Deze biedt extra werkruimte en mogelijkheden voor een ruimere opzet. Ook ideaal voor kleine ruimtes!

Eilandkeukens


Eilandkeukens worden steeds populairder en zijn ideaal wanneer u houdt van een ruim werkblad, veel beweegruimte en kookcomfort. Een kookeiland is ideaal in een open en grote ruimte. Aan het eiland kan gegeten of gekookt worden. 

U-keukens


Een U-keuken is enorm functioneel doordat alles binnen handbereik is. Er zijn meerdere werkvlakken die verschillend worden ingedeeld. In kleinere ruimtes is de U-keuken het meest gunstig. Hierdoor creëer je meer mogelijkheden om te koken.

Rechte keukens


Een rechte keuken is ideaal voor kleinere ruimtes. In combinatie met een praktische inrichting en compacte inbouwapparatuur haal je alles uit de ruimte, hoe beperkt die ook is. Ook in grote ruimtes biedt het veel mogelijkheden!

Parallel keukens


Een parallel keuken is een rechte keuken waarbij aan de andere zijde een tweede element is geplaatst. Door de verschillende elementen heeft u vaak veel werk- en opbergruimte. Erg handig en multifunctioneel!

G-keukens


Bent u een echte hobbykok dan is de G-keuken een echte aanrader. Bij deze opstelling heeft u namelijk enorm veel werkruimte tot uw beschikking. Het koken wordt op deze manier een stuk aangenamer.

Meer weten over keukens?

Keukenopstellingen voor elke keukenwens

Afhankelijk van de mogelijkheden die u woning biedt, kiest u voor een bepaalde keukenindeling. Belangrijk is wel dat deze keukenindeling past bij al u wensen en eisen. Wilt u voornamelijk koken in uw keuken, dan is een efficiënte indeling van uw keukenelementen van groot belang. Wilt u naast het koken, gezellig samen in de keuken kunnen zitten en eten, dan kan een zitje of een bar erg handig zijn.

De keukens van Keukeneiland  kunnen naar persoonlijke smaak worden samengesteld. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze op het gebied van stijl, kleur, keukenapparatuur en keukenopstellingen. De keukenopstellingen van Keukeneiland zijn geschikt voor ieder soort keukenruimte en voor elk budget. Wilt u meer weten over ons onze keukens? Neem gerust een kijkje op onze inspiratie pagina of neem een kijkje in onze showroom.

Indeling keukenopstellingen

Wanneer u met een keukenadviseur praat wordt er hoogstwaarschijnlijk gesproken over een zogenaamde werkdriehoek. De zogenaamde werkdriehoek van alle keukenopstellingen wordt bepaald door de afstand tussen de kookunit, de koelkast en de spoelbak. Door een efficiënte indeling met voldoende bewegingsruimte zult u het meest kunnen genieten van uw keuken. De indeling van al onze keukenopstellingen kunt u geheel naar eigen wens samenstellen met onze adviseurs. Op die manier bent u altijd verzekerd van een mooie en functionele keuken. 

Bezoek onze showroom met moderne keukens

Bent u geïnspireerd in onze keukens? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Ermelo ( Eendenparkweg 3, 3852 LC). Wij van Keukeneiland willen het beste voor onze klant. Uw droomkeuken dat is ons streven! Onze keukenadviseurs geven u vrijblijvend advies en laten u graag al onze mogelijkheden zien.

Wilt u onze keukenopstellingen bekijken? Maak dan een afspraak