Design keukens Ermelo

Bent u op zoek naar een design keuken? Design keukens bestaan uit heel veel verschillende soorten en maten. U kunt hierbij denken aan een keuken met een minimalistisch design of met juist een gedurfd design. De keukenopstelling is strak en functioneel en wordt door gewaagde kleur- en materiaalcombinaties een opvallend en bovendien uniek geheel. Wij van Keukeneiland hebben voor ieder wat wils. Met de collectie design keukens hebben wij een breed aanbod van strakke keukens voor een relatief klein bedrag. Door de vormgeving, afwerking en kwaliteit van deze keukens zijn deze keukens de absolute top binnen het assortiment. Met de moderne design keukens van Keukeneiland krijgt elke woning een luxe upgrade.

Keuken inspiratie

Design keukens | Keukeneiland
Design keukens | Keukeneiland
Design keukens | Keukeneiland

Strak en minimalistisch

Wanneer u een design keuken bekijkt dan vallen er twee dingen op. De keuken heeft een strakke en minimalistische vormgeving. Het is immers niet voor niets dat dit type keuken rust uitstraalt. Als basis worden daarom vaak lichte kleuren gebruikt. Te denken valt aan de kleuren wit, beige en grijs. Deze kleuren versterken het ruimtelijke en rustgevende gevoel dat de keuken moet uitstralen. Accessoires komt u nauwelijks tegen in design keukens. Hetzelfde geldt voor rondslingerend kookgerei. Daarom biedt een design keuken voldoende opbergmogelijkheden om alles netjes op te bergen. De uitdrukking “Less is more” past dan ook uitstekend bij design keukens!

Het combineren van kleuren en materialen

Om een design keuken iets extra’s te geven is het leuk om kleuren en materialen te combineren. Om extra karakter te geven, wordt er daarom vaak gebruik gemaakt van opvallende contrastkleuren. Dit creëert een speels en vrolijk effect. Daarnaast kunnen er allerlei materialen met elkaar gecombineerd worden. Te denken valt aan glazen werkbladen met hoogglans kasten. U kunt u helemaal uitleven bij een design keuken, want niets is te gek. Wil u meer inspiratie opdoen met betrekking tot design keukens? Bekijk dan hier onze inspiratiepagina. Hier vindt u ook andere stijlen. Te denken valt aan landelijke keukens en moderne keukens.

Bezoek onze showroom met moderne keukens

Heeft u interesse in onze design keukens? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom. Onze showroom is gevestigd in Ermelo ( Eendenparkweg 3, 3852 LC). Op deze locatie kunnen onze keukenadviseurs u goed van dienst zijn. Onze keukenadviseurs geven u vrijblijvend advies en laten u graag al onze mogelijkheden zien. Laat u keukendromen uitkomen en ontwerp met ons de keuken die past bij al uw wensen en eisen! Voor elke smaak, voor elke type woning en voor elk budget bent u bij Keukeneiland aan het juiste adres! Ontdek de wereld van de design keukens van Keukeneiland! Kwaliteit staat bij ons op nummer één!

Samen met ons uw droomkeuken ontwerpen? Neem dan contact op!